Skip to main content

Bootcamp Tilburg

Ben je ook klaar met je uitstelgedrag? Je wilt fitter worden, maar weet niet hoe. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je kunt van geluk spreken, want je bent aan het juiste adres. Ga voor een bootcamp Tilburg bij Crossfit Nuldertien. Je zal je vast afvragen waarom je moet gaan voor deze manier van sporten. Als je het vergelijkt met andere mogelijkheden dan zie je al gauw veel voordelen. Simpelweg gezegd, het is een prettige manier van sporten. Het prettige is dan dat je in de buitenlucht sport in groepsverband. Zo kun je ervoor kiezen om met vrienden of familie een poging te wagen. Of je kunt zelfs nieuwe sportvrienden maken tijdens deze manier van sporten.

Plan nu jouw proefles
Gas erop - CrossFit NulDertien - Tilburg

Creatieve vorm van sport

Deze manier van sporten is dan ook een ware hit geworden door heel Nederland. Je kunt met creatieve oefeningen fit worden in de buitenlucht in groepsverband. Deze oefeningen worden gecreëerd door experts die meerdere jaren ervaring hebben. Zo zullen de professionals ervoor zorgen dat jij op een leuke manier fitter wordt en sterker wordt. Zo zal je al gauw lichamelijk veranderingen waarnemen als je deelneemt aan deze training. Het is niet voor niks een ware hit geworden. Deze vorm van training is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Het was een training die was gericht op Amerikaanse militairen zodat zij klaargestoomd zouden worden voor de meest extreme omstandigheden. Nu is er in Nederland een modernere variant van gemaakt en toepasselijk voor mensen die fit willen worden. Een reeks van verschillende oefeningen worden opgesteld voor jou die je moet uitvoeren. Het kunnen veel verschillende oefeningen zijn en daardoor blijft de training divers en uitdagend bij bootcamp Tilburg.

Veel diversiteit en uitdagend

Elke training zal anders zijn en daardoor blijf jij gemotiveerd en vind je het leuk om de trainingen te volgen. Daarnaast wordt het in groepsverband gegeven en daardoor zijn er vaste dagen dat je de training kan bezoeken. Je zal sneller geneigd zijn om de training te volgen en niet uit te stellen. Het is dan ook een absolute aanrader om deze training te volgen als je je sportieve doelen wilt behalen. Wacht niet langer en stel niet meer uit. Gun jezelf je beste vorm en ga ervoor. Je kunt ook een keer meekijken en zien of het enigszins iets voor jou is. Daarnaast kun je ook een gesprek aanvragen en alle vragen stellen die je maar wilt aan een professional. De expert wil je graag verder helpen en zal je dan ook meer gerichte vragen stellen en zo samen met jou een weg vinden naar jouw ultieme vorm. Gun jezelf je fitste lichaam en ga voor bootcamp Tilburg.

HET TEAM

Ontmoet hier de coaches die jouw CrossFit-les verzorgen!

Al onze coaches zijn ervaren, gepassioneerd en goed opgeleid. Ze staan altijd voor je klaar om de oefeningen uit te leggen én jou te motiveren om de workout helemaal af te maken.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

Start nu jouw CrossFit-verhaal!
Plan je Gratis Proefles!

CrossFit
Rittenkaart

€ 130,-

10rittenkaart voor alle lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

Boek nu een proefles

CrossFit
Unlimited

€ 88,- p/mnd

onbeperkt toegang tot alle lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

Boek nu een proefles

CrossFit
10x

€ 68,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot alle lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

Boek nu een proefles