CrossFit

Onder de professionele begeleiding van een van onze coaches werk je een uur lang aan de beste versie van jezelf. Alles komt aan bod: krachtoefeningen, gymnastiek en conditie. En iedereen kan het, want onze coaches leggen iedere oefening aan je uit. Elke keer weer, stap voor stap.

  • Workout van 60 minuten.
  • Professionele begeleiding gedurende de hele les.
  • Totaalpakket van conditie, gymnastiek en kracht.
Crossfit - CrossFit NulDertien - Tilburg

FUNCTIONEEL TRAINEN

CrossFit is voornamelijk gericht op ‘functioneel trainen’. Maar wat is dat eigenlijk?
Functioneel wil simpelweg zeggen dat je traint voor alles wat je tegenkomt in het dagelijks leven. Denk daarbij aan boodschappen sjouwen, traplopen, kinderen of verhuisdozen tillen, rennen voor de bus of trein. Noem maar op. CrossFit bereidt jou voor op het leven.

Bij CrossFit gebruik je geen apparaten of machines. Je gaat aan de slag met je eigen lichaam en losse gewichten. Als je boodschappen tilt, heb je immers ook geen mooie machine om je te helpen. Je moet ze echt zelf vastpakken en verplaatsen. CrossFit helpt je daarbij.

De workouts zijn altijd anders. Zo wordt trainen nooit saai en blijf je geïnteresseerd en uitgedaagd. De kracht van CrossFit-trainingen zit ook in het feit dat je niet alleen traint. De lessen zijn altijd in groepsvorm. Je staat er dus nooit alleen voor. Jouw CrossFit-familie sleept je er wel doorheen, hoe zwaar de workout ook is.

Of je nu al lang traint of pas net begonnen bent: iedereen zit in dezelfde les. Zo kun je van elkaar leren en elkaar motiveren. Iedereen doet ook dezelfde workout. Maar nu komt het geheim: iedereen traint op zijn of haar eigen niveau! Kun je nog niet opdrukken? Geen probleem. Zet je knieën op de grond en dan lukt het vast wel. Kun je nog niet zoveel gewicht tillen? Maak je geen zorgen. Doe de workout gewoon met een lege stang. Heb je een blessure en gaat hardlopen niet goed? Ga dan roeien. Op deze manier kun je altijd meedoen én houd je het leuk en uitdagend voor jezelf.

Er is één ding waarin iedereen op hetzelfde niveau zit: we geven allemaal onze volle 100 procent!

TWIJFEL JE NOG EN WIL JE WETEN WAT ANDEREN ER VAN VINDEN?

HET TEAM

Ontmoet hier de coaches die jouw CrossFit-les verzorgen!

Al onze coaches zijn ervaren, gepassioneerd en goed opgeleid. Ze staan altijd voor je klaar om de oefeningen uit te leggen én jou te motiveren om de workout helemaal af te maken.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

Start nu jouw CrossFit-verhaal!
Plan je Gratig Kennismakingsgesprek.

Sweat
PAKKET

€ 48,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
ALL IN

€ 88,- p/mnd

onbeperkt toegang tot CrossFit & Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
PAKKET

€ 68,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot CrossFit & Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

WACHT NIET LANGER EN BOEK VANDAAG NOG JOUW KENNISMAKINGSGEPSREK!