Skip to main content

STAP 1. INTAKE PLANNEN

Je bent enthousiast geworden en bent benieuwd of NulDertien iets voor jou zou zijn. We nodigen je daarom uit voor een gratis intake gesprek bij ons in de box (ander woord voor gym). Je kiest online in onze agenda zelf het moment en de tijd die jou het beste uitkomt. Zo, de eerste stap naar een gezonder en fitter leven is gezet.

STAP 2. BABBEL IN DE BOX

Je gaat nog niet meteen sporten, eerst kom je gezellig een drankje doen en geven we je een rondleiding door de box . Op het moment dat jij er bent is er altijd een les bezig zodat je een idee krijgt van de sfeer tijdens de lessen. We vertellen je alles wat je wilt weten over NulDertien en we brengen jouw doelen en verwachtingen in kaart. Voor ons is het ook belangrijk om te weten of en welke blessures je hebt en of er andere zaken zijn waar we rekening mee moeten houden als je gaat sporten.

Tijdens deze afspraak nemen we ook het rooster en de abonnementsvormen door. Je besluit nog niet welk abonnement je gaat nemen want eerst doe je nog mee aan een proefles.

STAP 3. GRATIS PROEFLES

Je hebt nu alle informatie om een goed beeld te krijgen van NulDertien. Je hebt gezien wat we doen en we hebben al jouw vragen beantwoord. Heb je er een goed gevoel over? Dan plannen we gratis proefles in. Deze les is op een andere dag dan de intake. Je gaat meedoen met een normale les, op die manier kun je zelf ervaren hoe een les in zijn werking gaat zodat je meteen een gevoel krijgt bij de sfeer. Je hebt nu alle informatie, je hebt de sfeer kunnen proeven en je hebt een idee hoe een les in zijn werking gaat.

Na deze les neemt de coach de tijd voor je en kun je kiezen voor het abonnement dat het beste bij je past. Hij zorgt dat je ingeschreven wordt en dus een NulDertien-account krijgt.

STAP 4. FUNDAMENTALS

Na jouw proefles plannen we de fundamentals in. Dit zijn 2 lessen van elk 90 minuten waarin we alle basis technieken met je door gaan nemen. Op deze manier kun je op een rustige manier leren omgaan met de materialen en doorlopen we de verschillende bewegingen. Daarnaast maak je kennis met de coaches en leer je meteen alle mensen kennen die net als jij die dag starten bij NulDertien.

STAP 5. GAS EROP!

Zitten je fundamentals erop? Dan kan jouw NulDertien avontuur gaan beginnen! We hebben alles met je doorgenomen dus je kunt veilig en verantwoord de mat op. Het is dus tijd om zelf je lessen in te gaan plannen. Veel plezier!

TWIJFEL JE NOG EN WIL JE WETEN WAT ANDEREN ER VAN VINDEN?

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

Start nu jouw CrossFit-verhaal!
Plan je kennismakingsgesprek.

CrossFit
Rittenkaart

€ 130,-

10rittenkaart voor alle lessen

Toegang tot de Open gym
Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
Unlimited

€ 88,- p/mnd

onbeperkt toegang tot alle lessen

Toegang tot de Open gym
Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
10x

€ 68,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot alle lessen

Toegang tot de Open gym
Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

WACHT NIET LANGER EN BOEK VANDAAG NOG JOUW INTAKE!