Skip to main content

Sweat

Sweat is ons programma voor iedereen die lekker fit wil worden, maar het (nog) niet zit zitten om met zware gewichten te trainen of ingewikkelde technieken te leren. In 45 minuten werk je, altijd onder professionele begeleiding, aan jouw kracht en je conditie.

  • Workout van 45 minuten.
  • Een professionele coach begeleidt en motiveert je de hele tijd.
  • Geen complexe bewegingen of zware gewichten: je werkt vooral met je eigen lichaamsgewicht.
Crossfit - CrossFit NulDertien - Tilburg

SWEAT LESOPBOUW

Iedere les start met een duidelijke uitleg van de workout door de coach. Na de uitleg doe je gezamenlijk de warming-up. Het opwarmen is altijd anders en gericht op de training die je gaat doen. Vervolgens neem je samen met de coach alle bewegingen door van de workout. Voert iedereen alle bewegingen goed uit? En begrijpt iedereen de workout? Dan pas start je met de training. Zodra iedereen klaar is, geeft de coach het seintje dat iedereen alles op mag ruimen en start de gezamenlijke cooling down. Na 45 minuten ben je klaar! Dan kun je nog gezellig nababbelen en uitrusten aan de bar.

SWEAT vs CROSSFIT

Wat is nu het verschil tussen Sweat en CrossFit?
Sweat zijn onze no-nonsense lessen. Bij Sweat leggen we de aandacht op bewegingen waar je geen losse gewichten of stangen (barbell) bij nodig hebt. CrossFit richt zich daar juist wel op, omdat CrossFit zich voor een groot gedeelte focust op krachtraining. Bij Sweat gebruiken we de barbell echter nooit.

Sweat is wat het zegt: je gaat zweten! Een les duurt 45 minuten, terwijl een CrossFit-les 60 minuten duurt. Bij CrossFit wordt meer tijd besteed aan de uitleg van sommige oefeningen, omdat hier techniek bij komt kijken. Bij Sweat is daar minder sprake van.

Wil je gewoon even knallen en niet te veel bezig zijn met techniek? Dan is Sweat jouw ding. Gewoon verstand op nul en gaan! Dat kan soms heerlijk zijn na een dag van stress op je werk of thuis: even knallen en alles vergeten. En na 45 minuten voel jij je weer herboren.

TWIJFEL JE NOG EN WIL JE WETEN WAT ANDEREN ER VAN VINDEN?

combineren - CrossFit NulDertien - Tilburg

COMBI IS MOGELIJK

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen. De ene dag is nou eenmaal de andere niet. Je kunt kiezen voor alleen een Sweat-abonnement, maar een CrossFit-abonnement mét Sweat kan ook. Dan bepaal je zelf aan welke training je die dag behoefte hebt, want je kunt voor beide trainingen inschrijven.

Waar je voor kiest, is niet afhankelijk van je niveau. Als starter kun je voor CrossFit én Sweat kiezen. Alle bewegingen in beide lessen worden altijd aangepast aan jouw persoonlijke niveau, dat is heel gebruikelijk. Kun je nog niet opdrukken? Probeer het dan op je knieën in plaats van op je tenen. Dan lukt het vast wel. Heb je last van bijvoorbeeld je knie of schouder? Ook geen probleem. We vervangen dan de beweging voor een beweging die je wel kunt.

HET TEAM

Ontmoet hier de coaches die jouw Sweat-les verzorgen!

Al onze coaches zijn ervaren, gepassioneerd en goed opgeleid. Ze staan altijd voor je klaar om de oefeningen uit te leggen én jou te motiveren om de workout helemaal af te maken.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN?

Start nu jouw Sweat-verhaal!
Plan je Gratis Kennismakingsgesprek

Sweat
PAKKET

€ 48,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
ALL IN

€ 88,- p/mnd

onbeperkt toegang tot CrossFit & Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

CrossFit
PAKKET

€ 68,- p/mnd

10 x per mnd toegang tot CrossFit & Sweat lessen

Persoonlijke coaching in kleine groepen
Gezelligste community van Tilburg

WACHT NIET LANGER EN BOEK VANDAAG NOG JOUW KENNISMAKINGSGESPREK!